bgdeen
12
Февр.
2019

Обучение на преподаватели по сладкарство

От 02.02.2019 г. до 05.02.2019 г. ДП БГЦПО – клон Царево проведе курс  по Сладкарство за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти. Обучението се проведе  по програмата, одобрена и публикувана в Регистър на програмите за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти на МОН с място на провеждане ПГХТ „Акад. Неделчо Неделчев„ – град Сливен. Обучението бе комбинация между практически и теоретични занимания. Представени бяха изработените през дните на обучение изделия: торта „Опера“, кубчето на Рубик, деконструирана тиква, трюфели и други. Обучените лица получиха удостоверение с присъдени 2 квалификационни кредита.

Обучението по Сладкарство се проведе под ръководство на блестящият преподавател – лектор и  вдъхновител в сладкарското изкуство  инж. Юлия Панджерова. Тя е старши учител в Софийска професионална гимназия по туризъм и  е  водещ кулинарен инструктор в Европейска Академия за обучение и развитие. Едновременно с това участва в разработването и осъществяването на международни проекти в Италия, Франция, Швеция, Испания и Турция. Тя е и сред експерти, които разработват държавни образователни стандарти в ресторантьорството.

Вашият коментар

*

captcha *